Kako izbrati pravi ogrevalni sistem

Kako izbrati pravi ogrevalni sistem

Ob izbiri ogrevalnega sistema za dom ali poslovne prostore se poraja vprašanje o tem, kateri sistem bo najboljše zadovoljil vaše potrebe. Izbira, ki vam bo zagotovo služila dobro in dolgo, je vsekakor toplotna črpalka. Njene odlike so namreč varnost, prilagodljivost, enostavnost uporabe, nizki stroški ogrevanja ter mnoge ekonomske in ekološke koristi. Pomembno je tudi to, da je primerna tako za ogrevanje in hlajenje novogradenj, za montažo pa se lahko odločimo tudi ob sanacijah ali menjavah dotrajanih sistemov.

Pet razlogov, zakaj je toplona črpalka najboljša izbira za vas

Saj vemo, da je strošek ogrevanja v veliki večini primerov ključni faktor, ko se odločamo za nakup ali menjavo ogrevalnega sistema. Nikakor pa to ni edini razlog, zakaj je smotrno investirati v tehnološko napredni sistem, kot je toplotna črpalka.

  1. Ogrevanje s toplotno črpalko je najcenejši način ogrevanja – vaša naložba bo povrnjena v nekaj letih, saj so vsakoletni prihranki veliki. Vsekakor se vam bo najbolj izplačala naložba v toplotno črpalko, ki vključuje tri sisteme v enem – ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode.
  2. Izbrali boste okolju prijazno ogrevanje – in s tem naredili nekaj zase in svojo družino. Obenem pa je to naložba v prihodnost tudi naslednjih generacij. Toplotna črpalka namreč za delovanje izrablja obnovljive vire energije (zrak, zemlja, voda) in ne proizvaja okolju škodljivih trdih delcev (kot so npr. delci PM10, ki nastanejo kot posledica ogrevanja na drva), ki negativno vplivajo na naše zdravje.
  3. Da je  toplotna črpalka ekološko dobra izbira, potrjuje tudi država, ki nakup spodbuja s subvencijo Eko sklada – spodbuda za tiste, ki se bodo odločili za prehod na bolj trajnosten način ogrevanja, kako prihraniti zajeten znesek.
  4. Malo vzdrževanja – bo pomenilo več časa za vam ljubše dejavnosti, saj so toplotne črpalke uporabniku prijazne in bodo od vas zahtevale zgolj dvoje – letni vzdrževalni pregled in preklop načina ogrevanja iz poletnega na zimski režim in obratno.
  5. Zanesljivost odlikuje Daikinove toplotne črpalke – japonska tehnologija je razred zase in daikinov razvojni center bdi nad proizvodnjo, kar omogoča, da pridejo na trg samo tehnološko dovršeni izdelki, ki bodo poskrbeli, da vam bo v notranjih prostorih vedno prijetno.

Več informacij o primerni rešitvi za svoj dom ali poslovne prostore lahko dobite pri podjetju Airabela, ki je distributer klimatskih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne objekte. Obiščite jih v salonu, kjer si lahko izdelek ogledate in dorečete rešitev, ki vam bo najbolj ustrezala. Podjetje Airabela ima razvejano mrežo monterjev, z veseljem vam bodo priporočili najustreznejšega.

W: airabela.si

T: 080 88 50

N: Šmartinska 58 A, 1000 Ljubljana

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani