Kako izbrati zanesljivega ponudnika ogrevalnega sistema?

Kako izbrati zanesljivega ponudnika ogrevalnega sistema?

Pri dolgoročnih investicijah, kot je nakup novega ogrevalnega sistema, si želimo, da bi nam kupljeni proizvod služil čim dlje. Vendar se moramo zavedati, da je temelj vsakega kvalitetnega nakupa poznavanje izdelka ter celotne verige od proizvajalca in distributerja do monterja. V veliki meri smo kupci s svojimi odločitvami sami odgovorni za to ali nam bo investicija dobro služila. Pred izbiro ponudnika je pomembno, da se seznanimo z načinom njegovega poslovanja in referencami zato, da bomo v prihodnjih nekaj letih lahko mirno spali.

Kvaliteten in zanesljiv ponudnik nam namreč zagotavlja kvalitetne materiale za vgradnjo, ustrezno poprodajno podporo, kvalitetne storitve v garancijski dobi, rezervne dele na zalogi. Če pa hkrati vemo, da smo kupili tudi napravo priznanega proizvajalca, ki ima več desetletne izkušnje s področja ogrevalne in hladilne tehnike, smo lahko brez skrbi.

Pokazateljev zanesljivosti ponudnika je več. Eden izmed njih je tudi bonitetna ocena podjetja, ki jo lahko podjetje pridobi samo, če ohranja visoke standarde poslovanja na različnih področjih skozi daljše časovno obdobje. Ponosni smo, da se lahko predstavimo kot nosilec AAA certifikata odličnosti. To je potrditev, da naš vsakodnevni trud za zanesljivost in kakovost našega delovanja ni zaman.

V podjetju Airabela se namreč lahko pohvalimo s široko mrežo poslovnih partnerjev. Monterje in serviserje, ki sodelujejo z nami redno izobražujemo in obveščamo o novostih. Organiziramo oglede tovarn, kjer poteka proizvodnja izdelkov v našem prodajnem programu. Na ta način monterji in serviserji pridobijo poglobljeno znanje o izdelkih, ki jih montirajo oziroma servisirajo.

Stalno stremimo tudi k poenostavitvi postopkov, ki vplivajo na poslovanje naših poslovnih partnerjev. Zanje smo pripravili mobilno aplikacijo preko katere oddajo reklamacijski zapisnik. Ti postopki sedaj tečejo hitreje in enostavneje. Prav tako smo obnovili našo spletno stran, kjer lahko dostopajo do vse potrebne dokumentacije na enem mestu. Način dostopa smo jim obrazložili z video napotki.

Zastopamo globalno uveljavljeno podjetje z več desetletno tradicijo na področju ogrevalne in hladilne tehnike. Smo vodilni uvoznik in distributer izdelkov podjetja Daikin, ki deluje že od leta 1924. Vse do danes je, z več kot 90-letnimi izkušnjami na področju proizvodnje visoko kakovostne opreme za klimatizacijo zraka za industrijsko, komercialno in stanovanjsko uporabo ter več kot 55 letnimi izkušnjami na področju tehnologije toplotnih črpalk, postal sinonim kakovosti in inovativnosti.

Pohvalimo se lahko tudi s tem, da smo uvoznik podjetja, katerega delovanje je v veliki meri usmerjeno v doprinos k trajnostnemu razvoju. Politika in dejavnosti, ki jih podjetje Daikin izvaja z namenom prispevanja k bolj varnemu in zdravemu ozračju ter zmanjšanju vplivov na okolje, niso edini pokazatelj njihove ekološke naravnanosti. Daikin je namreč med številnimi drugimi certifikati tudi prejemnik certifikata ISO 14001 za dobro vzpostavljen sistem ravnanja z okoljem ter nagrade za varstvo stratosferskega ozona Agencije za varstvo okolja (Environmental Protection Agency) za prizadevanje pri razvoju hladilnih sistemov, ki imajo ničelni vpliv na tanjšanje ozona.

Kot nosilcu garancije za proizvode iz našega prodajnega programa nam zadovoljna stranka pomeni največ. Zato smo strankam vedno na voljo za svetovanje in pomoč v primeru težav. Ponujamo možnost ogleda Daikin proizvodov v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani ter hitro dostavo do naših strank, saj imamo vedno na zalogi velike količine enot.

Hkrati pa smo tudi dobrodelni. Naš čut za sočloveka se odraža skozi donacije, ki jih namenimo različnim društvom ter posameznikom, v denarni obliki ali v obliki proizvodov, ki jih v danem trenutku potrebujejo.

Kvaliteta in zanesljivost dobrega ponudnika se odraža v njegovem udejstvovanju in stremenju k izboljšavam na različnih področjih njegovega delovanja. Za dodatne informacije glede našega podjetja, prodajnega programa ali drugo se lahko oglasite v našem razstavnem salonu ali nas pokličete na 080 88 50.

Vsebino omogoča Airabela.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani