Nova rešitev za čist zrak in udobje v vašem domu 

Neprijetne vonjave, bakterije, majhni delci in alergeni so nadloge v zraku naših bivalnih prostorov, ki se jih marsikdo loteva s preprostim odpiranjem oken. Vendar pa se hitro izkaže, da to ni najbolj trajna ali energetsko učinkovita rešitev (še posebej v zimskih mesecih). Za nemoten dotok svežega zraka je potrebna bolj učinkovita rešitev. In prav to je tisto, kar prinaša nova lokalna prezračevalna naprava Aira Eco Plus.  

Energetsko varčno prezračevanje  

Podjetje Airabela, ki je uvoznik in distributer lokalnih prezračevalnih naprav blagovne znamke SIKU in Aira predstavlja novo članico svoje ponudbe – prezračevalno napravo Aira Eco Plus. Ta elegantna in preprosta enosobna lokalna prezračevalna naprava je namenjena zagotavljanju čistega in svežega zraka v vašem domu, ne glede na to, ali gre za stanovanje, hišo, javni ali poslovni prostor. Z Aira Eco Plus boste uživali v visoki učinkovitosti toplotne izmenjave (do 97 %), odlični filtraciji zraka, preprostem upravljanju, možnosti povezovanja več enot za usklajeno delovanje in delovanje po začrtanem tedenskem urniku. 

Funkcija rekuperacije omogoča, da naprava izkoristi toploto in vlago iz odpadnega zraka, kar vam pomaga pri ohranjanju prijetne temperature in vlage v prostoru. Poleg tega ima Aira Eco Plus vgrajen nadstandardni filter F7, ki zagotavlja, da je zrak, ki vstopa v vaš dom, čist in brez škodljivih delcev. 

Enostavna montaža 

Montaža prezračevalne naprave Aira Eco Plus je izredno preprosta, saj je enota opremljena s teleskopsko cevjo z nastavljivo dolžino. S pravilnim položajem notranjega v zunanjem zračnem kanalu lahko enostavno prilagodite dolžino cevi. Tako boste lahko prilagodili prezračevalno napravo glede na debelino stene in druge zahteve svojega prostora. Prav tako je na voljo poseben zunanji pokrov z gibljivim tesnilom, ki omogoča montažo z notranje strani stene, kar je izjemno priročno v primerih montaže na višini ali težko dostopnih mestih, saj se celotni sistem namesti z notranje strani. 

Pametno upravljanje  

Prezračevalno napravo lahko upravljate preko tipk na enoti, priloženega daljinca ali kar preko vaše pametne naprave s pomočjo aplikacije »Smart Vent«. S to aplikacijo lahko ustvarite skupinsko kontrolo več enot hkrati, kar je izjemno priročno za večje prostore ali večstanovanjske stavbe. Poleg tega lahko ustvarite scenarije, ki se prilagajajo glede na vremenske spremembe, urnik ali spremembe stanja naprave, kar omogoča še večje udobje in boljšo energetsko učinkovitost. 

Izberite strokovno svetovanje 

Podjetje Airabela je locirano v Ljubljani na Šmartinski cesti 58a ter je uradni uvoznik in distributer prezračevalnih sistemov SIKU in Aira, ki jih odlikuje visoka učinkovitost in zanesljivo delovanje. V ponudbi imajo prezračevalne naprave različnih tipov in moči, ki se prilagajajo potrebam različnih vrst objektov. Njihovi strokovnjaki pa so vam vedno na voljo za pomoč pri izbiri in načrtovanju.  

Kontakt: 080 88 50 ali info@airabela.si  

Sorodni članki

2,198oboževalciVšečkaj

Nove vsebine