Preživite praznike brez kopičenja slabega zraka v svojem domu 

Praznični čas je čas druženja, smeha in prijetnih trenutkov. Vendar pa pogosto ob obilju obiskov in pripravi prazničnih dobrot zrak v naših domovih postane onesnažen, predvsem zato, ker ne moremo dovolj prezračiti prostorov z odpiranjem oken, saj bi tako izgubili preveč toplote v prostoru. Pri Airabeli zato ponujamo rešitev – najnovejšo lokalno prezračevalno napravo Aira ECO Plus, ki bo poskrbela, da boste tudi med prazniki uživali v obilici svežega zraka, kar bo zagotovo poskrbelo za boljše počutje vseh prisotnih. 

AIRA ECO PLUS – Decentralizirano prezračevanje z rekuperacijo 

Aira ECO Plus je enosobna prezračevalna naprava z rekuperacijo, zasnovana za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stanovanjih, hišah ter javnih in poslovnih stavbah. Ključne lastnosti, ki jo razlikujejo od podobnih lokalnih prezračevalnih naprav, so naslednje: 

  • Visoka učinkovitost toplotne izmenjave (do 97 %): Aira ECO Plus zagotavlja energetsko učinkovito delovanje, saj izkoristi toploto in vlago iz odpadnega zraka za ponovno uporabo. Takšno delovanje vam posledično pomaga pri ohranjanju prijetne temperature in vlage v prostoru ter prihrani pri stroških ogrevanja. 
  • Standardno vgrajena G3 in F7 filtra: Z njuno nadstandardno kakovostjo filtriranja skrbita za svežino z odstranjevanjem delcev in alergenov iz zraka. 
  • Tipalo vlažnosti: Samodejno prilagaja delovanje prezračevalne naprave glede na koncentracijo vlage v prostoru. 
  • Funkcija vpihovanja hladnega zraka: Aira ECO Plus prav tako samodejno dovaja svež zrak, kadar zunanja temperatura doseže nastavljeno vrednost. 
  • Možnost povezovanja več enot: Če ste lastnik več prezračevalnih naprav Aira ECO Plus lahko preko spletne aplikacije »Smart Vent« ustvarite skupinsko kontrolo, preko katere lahko nato upravljate neomejeno število naprav, vse naenkrat. 
  • Upravljanje preko urnikov in scenarijev: V aplikaciji prav tako lahko ustvarite tedenske scenarije glede na vremensko napoved. Nastavite pa lahko tudi urnike delovanja po meri ter spremembe stanja naprave ob dotičnem času. 

Enostavna montaža tudi na težje dostopnih mestih 

Montaža prezračevalne naprave Aira Eco Plus je izredno preprosta, saj je enota opremljena s teleskopsko cevjo z nastavljivo dolžino. S pravilnim položajem notranjega in zunanjega zračnega kanala lahko naši monterji enostavno prilagodijo dolžino cevi, da se prilega debelini vaše stene. Prav tako je Aira ECO Plus opremljena s posebnim pokrovom z gibljivim tesnilom, ki omogoča montažo z notranje strani stene, kar je izjemno priročno v primerih montaže na višini ali težko dostopnih mestih, saj se celotni sistem namesti z notranje strani.  

Podjetje, ki mu lahko zaupate! 

Podjetje Airabela je locirano v Ljubljani na Šmartinski cesti 58 A ter je uradni uvoznik in distributer prezračevalnih naprav SIKU in Aira ECO Plus, ki jih odlikuje visoka učinkovitost in zanesljivo delovanje. Njihovi strokovnjaki so vedno na voljo za več informacij o prezračevalni napravi Aira ECO Plus in za morebitna vprašanja glede ostale ponudbe toplotnih črpalk, klimatskih naprav in čistilcev zraka.  

Za kontakt obiščite airabela.si

Voščilo ekipe Airabela 

Leto 2023 se počasi zaključuje zato vsem bralcem v imenu celotne ekipe podjetja Airabela, želimo prelepe praznike in srečno novo leto!  

Preteklo leto nam bo v spominu ostalo kot leto, polno novih dosežkov, izzivov in nepozabnih trenutkov. Skupaj vstopimo v novo leto z odprtimi srci in pogumnimi cilji!  

Sorodni članki

2,198oboževalciVšečkaj

Nove vsebine