Izbira pravega dizajna BoxSpring postelje za vašo spalnico

Spalnica je najbolj zaseben prostor v vašem domu, zato je ključnega pomena, da izberete posteljo, ki vas bo razveseljevala dolga leta. V zadnjem času mnoge navdušuje predvsem BoxSpring postelja, ki premika meje dizajna. Arhitektka Lara Romih je v priznani oddaji Tv Ambienti razložila: “Meni kot arhitektki je postelja všeč, ker je enakih dimenzij kot ležišče. To pomeni, da ni odvečnih vogalov, oblazinjena je. Poleg tega nudi nešteto možnosti oblikovanja, širin in višin. Zares ta postelja ponuja veliko individualnosti.”

Oblazinjena postelja BoxSpring – najdite svoj navdih

BoxSpring postelja je zasnovana in ročno izdelana v Ljubljani. Vsak detajl je premišljen in narejen s prefinjeno natančnostjo. Prav slovenska proizvodnja ekipi Maremico omogoča, da vam ustvarijo posteljo povsem po vaših željah in potrebah. Postelja BoxSpring omogoča, da si izberete svoj dizajn, barvo in material oblazinjenja, všito ležišče in udobje postelje, višino postelje, vzglavno stranico in še marsikaj drugega.

Postelja BoxSpring: premika meje pohištvene industrije

Večkrat nagrajena BoxSpring postelja vedno znova navdušuje. Njene uspehe so prepoznale GZS in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in številni drugi. BoxSpring postelja je namreč edina na trgu s tako imenovanim, patentiranim Exclusive Top postiljanjem. Le ta uporabniku omogoča lažje in mnogo hitrejše postiljanje. Brez nepotrebnega dvigovanja ležišča, obremenjevanja hrbtenice in lomljenja prstov.

Njihov zadnji hit pa predstavlja lebdeča postelja BoxSpring Fly. Brez posega v steno, je postelja premišljeno zasnovana tako, da izgleda, kot da lebdi.

Prepustite se strokovnjakom

Obisk v Spalnem centru Maremico navduši še tako zahtevnega spalca. Svetovalci si namreč za vsakega posameznika resnično vzamejo čas in skupaj zasnujejo novo posteljo, ki bo krasila dom. Hkrati vam s pomočjo digitalne meritve v 4D imenovane Smart bed pomagajo pri izbiri in nastanku idealnega ležišča, ki bo všito v vašo novo posteljo BoxSpring.

Dostavljene in zmontirane v vašem domu

Transport in montaža pohištva terjata svoj davek: iskanje dovolj velikega vozila, pomoč prijateljev ali družinskih članov, nekaj sivih las pri iskanju potrebnega orodja in kakšna praska na parketu so precej možni scenariji, ki ste jih najverjetneje že kdaj doživeli.

V Spalnem centru Maremico vam zato nudijo brezplačno dostavo in montažo postelje. Monterji na dogovorjeni datum in uro pozvonijo na vaših vratih in vse kar morate storiti je, da pokažete mesto, kjer bo kraljevala vaša nova postelja. Potem lahko v miru naprej pijete svojo kavico, oni pa zmontirajo posteljo. In to v copatih.

Poskrbite za zeleni nakup

Slovenska premišljena proizvodnja BoxSpring postelje vam omogoča, da lahko posteljo kadarkoli po želji obnovite in ji s tem podaljšate življenjsko dobo. Vsi sestavni deli postelje so namreč zamenljivi oz. obnovljivi. Zamenjate lahko na primer barvo in material oblazinjenja, prevleko postelje, ležišče ali udobje.

BoxSpring postelja v Spalnem centru Maremico resnično navdušuje Slovenijo. Na njej spi že preko 27.000 Slovencev. Zanjo so se odločili tudi številni znani, kot na primer Bine Volčič, Boštjan Romih, Sara Rutar, Jakov Fak, Mojca Mavec in Monika Tavčar ter številni drugi. Morda je čas, da si jo izberete tudi vi.

Sorodni članki

2,198oboževalciVšečkaj

Nove vsebine