Kako lahko s toplotno črpalko dosežete izjemno nizke stroške ogrevanja pri vedno višjih cenah energentov?

Stroški ogrevanja vedno bolj pritiskajo na družinske proračune, zima pa že trka na vrata. Na sreči obstaja energijsko učinkovita rešitev ogrevanja, ki vam lahko pomaga znižati zneske na položnicah, obenem pa prispevati k ohranjanju okolja.

Slovenija je tradicionalno povezana z ogrevanjem na drva, a svet se spreminja, in z njim tudi naša razmišljanja o ogrevanju. Globalna energetska kriza nas je prisilila k iskanju alternativnih in trajnostnih virov ogrevanja. Ena izmed najbolj obetavnih rešitev so prav toplotne črpalke.

Prihranki in varovanje okolja

Številne raziskave so potrdile, da lahko uporaba toplotne črpalke izjemno zmanjša stroške ogrevanja vašega doma. Investicija v toplotno črpalko se lahko povrne v nekaj letih, še posebej, če izkoristite subvencije iz Eko sklada. Poleg finančnih prihrankov pa toplotne črpalke delujejo na obnovljive vire energije in tako zmanjšujejo emisije CO2, kar postaja vedno bolj pomembno v današnjem svetu.

Poudarek na kakovosti

Pri izbiri toplotne črpalke je ključno, da se osredotočite na kakovost. Čeprav je visokokakovostna toplotna črpalka nekoliko dražja, se vam bo ta naložba dolgoročno najbolj obrestovala. Visokokakovostne toplotne črpalke delujejo bolj učinkovito, so tišje in manj občutljive na težave. Poleg tega pa ponujajo najnovejše tehnološke inovacije, ki omogočajo optimalno ogrevanje in preprosto upravljanje na daljavo.

Izberite strokovnjake

Podjetje Airabela, ki se ukvarja z ogrevanjem, hlajenjem in prezračevanjem, vam nudi široko paleto toplotnih črpalk priznane blagovne znamke, Daikin.

Njihova najnovejša ponudba vključuje toplotno črpalko Daikin Altherma 3 R MT, ki obljublja izjemno učinkovitost in okolju prijazno delovanje. S hladilnim sredstvom R32 zmanjšuje vpliv na okolje za neverjetnih 68 % v primerjavi s standardnim sredstvom R410A. Ponaša pa se tudi z izjemno nizko porabo energije, vse do najvišje sezonske učinkovitosti razreda A+++. Tudi po videzu vas ne bo razočarala. Prejela je ugledne nagrade za njeno minimalistično in sodobno obliko (IF in RedDot), z vgrajenim WLAN čipom, ki omogoča preprosto daljinsko upravljanje prek pametnih naprav ter drugimi tehnološkimi inovacijami pa konkurira vsem najnovejšim toplotnim črpalkam na trgu.

Airabela

Vaša pomoč za zanesljivo ogrevanje

Podjetje Airabela, s sedežem na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani, je specializirano za zanesljive in visoko učinkovite rešitve za ogrevanje. Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati in načrtovati sistem, ki bo ustrezal vašim potrebam. Za dodatne informacije in strokovno svetovanje pa jih lahko kontaktirate preko telefona na številki 080 88 50 ali po e-pošti na info@airabela.si.

Sorodni članki

2,198oboževalciVšečkaj

Nove vsebine